Milford sound!

varit ute på vift runt på sydön hela dagen, fantastiska land! Otrolig natur med så mycket orörda platser. Vackert att se!

L&L


skydiving

obeskrivligt, underbart, otroligt!!!

Varfor var vi sa nervosa?? , Lovisa sa innan vi hade gjort det att hon ville leva i fritt fallet, Linnea kunde inte annat an att halla med...EFTER vi hade hoppat! for fy va nervos man kan vara!

fritt fall 65sek, som att flyga utan vingar.. underbart! sa haftigt!

idag har vi fint vader,men dock ar har fortfarande valdigt kallt.. men Queenstown ar jatte fint!

r


L&L

vastra auckland

Klockan ringde tidigt imorse och vi at ordentligt med frukost innan dagens aventyr skulle ta fart. Eliz hamtade upp oss utanfor hostlet och vi visste inte mer an hennes namn nar vi klev in i bilen. En pratglad och harlig dam i sina basta ar, kort sagt. Vi borjade med att passera harbour bridge. Tog oss sedan langst vastkusten dar vi fick uppleva det nya zeeland man forvantar sig, hoga kullar, fantastiska gronomraden och en sagolik natur.

De har ett litet idylliskt beachhouse i river haven dar vi har spenderat en del av dagen. Det ar som sma sma stugor pa ett stort campingomrade dar alla kanner varandra och varje hus har sin egna lilla charm. Eliz bjod pa lunch innan vi begav oss mot ett honey centre dar det smakades honung i alla dess smaker. Darefter begav vi oss till en liten lokal pub for att mota upp bernt (hennes man) och Even och Dave for nagra glas vin och potatis (emma jublade). Inuti puben har manniskor satt upp sedlar fran sitt hemland eller lamnat andra sma meddelande och avtryck pa vaggarna. Roligt att se och vi fann 5 svenska tjugor dar :)

Nu har vi precis kommit tillbaka till det lilla beachhouset efter lite relaxing i spaet och bastun och sitter nu vralhungriga och vantar pa maten :)

mysig dag!

Imorgon eller snarare inatt 04.00 tar vi bussen till flygplatsen for att framat morgonen ta flyget till sydon, Queenstown!

L&L


Auckland

Solen är här och vi njuter av en underbar stad så mycket det går. Efter en kylig natt på vårt kalla hostelrum, vi fick dela 90 säng för att hålla värmen, så käkade vi frukost och begav oss ut i stan. Tog oss så smått till mission bay där vi spenderat hela dagen i en supermysig park och strålande solsken. Lunchade i solen innan vi tog bussen tillbaka till queenstreet igen, fantastisk dag!

Imorgon ska vi möta upp eliz (Lovisas systers vän som bor här). Vi ska åka längst med västkusten till deras beachhouse och spendera lite tid vid poolen och förhoppningsvis se ännu mer av detta vackra land. Ska bli spännande!

Hoppas våren nått er.

L&L


Vår i auckland

Solglasögon, jeansshorts, converse och storstadskänsla. Livet är fint.

L&L


da var det dags igen!

New zealand:
Os Regn
Burger King
Byte av rum 3 ggr pga stank!
regn
och regn!

Vi startar var vistelse har med att Lovisa har kryssat i att hon har suttit i fangelse nagon gang de senaste 12 manaderna pa var ansokan in till landet.. Linnea skrev att hon var fodd 2012, vaaa ung! Personalen i passkontrollerna skrattade at oss, kanns det som att det ar ovanligt? inte riktigt!

sa Vi att det regnar?

ps. E&J halsar att dem inte orkar uppdatera sin egen blogg.. det ar val anda battre lasning har!?


L&L




Cairns

Idag ar det var sista dag i Austarlien, det kanns sadar roligt.. Men imorgon lamnar vi for ett forhoppningsvis underbart Nya Zeeland!

Jahapp,Cairns.. Vad ska man saga? Vi sparade det basta till sist! Helt klart!
Vi bor Jatte bra for inte allt for mycket pengar! har ar Free Meal var kvall, gillas av banken! Hall i gang ar har ocksa och det gillas starkt av oss!
St.Patricks day var den basta av bra kvallar, typ.. Efter mycket dricka, mycket skratt, mycket dans&svett sa vinglade vi hem, L&L passade pa att halla lite lada pa hostlet ocksa, hjalpte personalen med deras kvallsarbete sa att leendena i deras ansikten dagen efter nar dem sag oss kandes aningen pinsamt! Det va mig nagra pratglada :D

Morgonen efter vaknade vi av mobilalarmet kl 06.00, lagom trotta! Sky divingen blev dock instald pga daligt vader.. vi fick boka om och gora det i nya zeeland istallet.. aningen besvikna men innerstinne lite lattade, sangen kallade pa ett oerhort mysigt satt! Vi sov ett tag till innan shopping centret blev nasta destination, banken suckar! men det blev nagra JA iallafall! lite nya bikinis och shorts blev inhandlade! :)

Vi kande absolut inte att garnattens alkoholintag rackte, det blev stahej sondagsnatt ocksa.. tjo faderittan va skoj man kan ha pa ett hostel! vi besokte en bar vid piren innan vi forstod att var hostel bar ar nog anda den basta! Lite roliga manniskor fick vi med oss ocksa! dem foljde sedan med bade har och dar haha!

annu en trott morgon och scuba diving va dagens aventyr, VILKET AVENTYR!

karaste Carins i varlden, vi ar sa glada att fa vara har men om du bara ville visa din lycka tillbaka och visa lite sol hade vi varit djupt tacksamma!

over and out

L&L

whitsunday

Vi ar nu framme i Cairns vilket innebar att vi natt var slutdestination har i australien och var sista langa bussresa kan checkas av.

De senaste dagarna spenderade vi i airlie beach och pa whit sundays och for er som inte vet var whitsundays ar kommer har lite google-hittade bilder. Det ar en stor ogrupp vid Queenslands kust och tillhorde innan den senaste istiden fastlandet men separerades nar havsnivan steg.




Med ovanstaende bild kanske ni ser att himmelriket hamnat pa jorden just har. Det ar svart att fa riktiga ogonblick pa bild men hoppas ni forstar kanslan. Dock hade vi en aning graare himmel och lite regnskurar men whitsunday, is still whitsunday.

Hur hamnade vi da har?
Vill ni spendera dagar pa en stor partybat med varldens basta (&snyggaste) crew, se whitsunday fran sin basta sida, kaka RIKTIG mat och festa med 50 andra pa 25m2 och dricka pa tok for mkt goon? Valkommen till Atlantic Clipper. Australiens motsvarighet pa rhodos&magalufs galnaste fester med hogre medelalder ungefar.

Dag 1 borjade med att en av ledarna skulle klunka 4 liter mjolk pa 2 minuter. Dar fick golvet ocksa sin forsta dusch av vidrighet. Och det var bara borjan. Vi styrde seglena, fick en genomgang hur man beter sig ombord utan eller med goon i kroppen och kakade POTATISMOS (emma och julia trodde minst gud belonat dem) och val tillagade fisk. Nojda och belatna tjejer. Darefter dracks det goon och stamningen pa baten blev bara battre och battre. Vi hade traffat tva norska killar tidigare som befann sig pa baten och vi blev ett laddat team infor kvallens lekar. For att avrunda kvallen lite snabbt och latt, kort och gott:

1. Vi hade uppvisning av var dans for alla pa baten
2. Vi badade bubbelbad med 20 andra i en 6 mannapool
3. Vi lekte "rhodos/magaluf" lekar och okade pa blamarkena en aning.
4. drack lite mycket goon
5. Somnade sa gott som pa dacket som numera hade fatt ett rejalt lager av bade goon, smuts och rester. euh.

Dag 2. Vi vaknade av en FASLIGT hog sang(skrik?)rost som skulle vacka alla. Efter sadar 20 bankningar pa dorrarna, stamma sa det gick o jamnfora med ett utestalles hogtalare satt vi trotta och at frukost 06.15. Vi nadde forsta avstigningsmalet, white heaven beach. (googla om ni ar nyfikna) MAGISKT FANTASTISKT och almost unreal som roxette hade uttryckt det. Spenderade nagra timmar i lite halvtaskigt vader pa en stranden, fick en hel dros med vackra bilder, vi fick borstat bada vara tander och peelat benen med den obeskrivligt finkorniga sanden. Vi styrde vidare mot baten och har ar batresan kort o gott:

1. sjosjuk linnea
2. Lovisa innelast pa en liten toalett (det fanns iaf vatten..)
3. golvet blev bara ackligare

Nasta stop erbjod snorkling och vi levde i vatdrakter hela eftermiddagen. Vi traffade pa nemo och doris (nej, mamma karin, de ar inga backpackers). Vi var ju bara tvugna att testa watersliden och hopptornen fran baten ocksa och hela ganget fick en trevlig med regnig eftermiddag i vattnet. Mindre trevligt har man i duschen nar man har exakt 2 minuter pa sig. Vi slog ihop vara. 4 minuter, tva tjejer, langt har och minilitet dusch-utrymme = halvt rena.

Kvallen holl oss inte ens halvrena. Det var den slutliga avslutningsfesten pa dack och vi spenderade kvallen pa dacket med manniskor fran varldens alla horn och viktklasser. Sadar kul ar det nar man ska springa fran babord till styrbord 50 stycken och trycka allt vad man kan nar dar ar en i gruppen som vager 300 kg och alla springer for livet ungefar. Julia utokade sina skador en aning. Men. The crew var rejala partyhojare och "lets getting start it in here" fick hela baten att gunga. En rad med lekar inom alla dess katergorier och kvallens kung eller drottning skulle utses. Vi akte ut svettiga och glada och tackade gudarna for att inte behova vara med mer nar vi sag de sista tavlingarna. 300 kg mannen blev kung. nog sagt om det. Partyt holl i sig nagra timmar till och vi dansade och skrek oss hesa till summer of 69 och dansade countrydans till cotton eye joe. Utanfor baten hoppade delfiner till hoger och vanster och vi fick paminna oss nagra ganger om allt vi upplever.

Sista dagen blev det annu mer snorkling och vi rorde inte det numera genomvidriga golvet pa hela dagen. Hade nagra sista timmar med alla roliga manniskor vi traffat och kom sa smaningom till airliebeach. Spenderade en sista natt dar innan bussen styrdes hit till cairns.

Vi bor pa ett aaaaasnice hostel, the gilligans och kommer nog trivas som fiskarna i vattnet har den sista tiden trots att det sporegnar och var farg ar borta. Imorgon vantas SKYDIVING (om vadret tillater det). Men forst: St Patricksday och allt vad det innebar!

vi er kamreter pa tur verden rundt!


L&L



Cairns

Nu ar vi framme i Cairns! Vi bor jatte fint, har free meal pa hostlet varje kvall och ikvall ska vi fira St. Patricksday! oh happy days!
Imorgon star sky diving pa Schemat, skoj skoj skoj! Inte nog med det!!!,  Mandag inleder vi dessutom dagen med Scubadiving.. Vi har dessutom haft underbara dagar pa bat och besokt Whit Sundays, uppdatering om det kommer senare! Nu ska vi undersoka Carins gator och idag (som manga andra dagar) tror vi faktiskt att Shopping kan fa vara tillatet!
Tummen upp for livet!

d


L&L

lite bild uppdatering fran Fraser Island

nu har vi  antligen anlant i arilie beach, lang bussresa! imorgon beger vi oss ut med Partybaten "Klipper" WithSundays, tva natter! Forst lite bilduppdatering fran Fraser Island,Livet pa en o!

d

f

g


s


L&L

For all the places

vi köper ett armband på varje ställe vi spenderar minst en natt på..

Sydney/manly - Byron bay - Surfers paradise - Brisbane - noosa - fraser Island

har blivit en hel del och fler ska det bli. Idag är vi trötta vrak som gått upp innan 06 de fyra senaste mornarna.. men imorse var det delfinmatning på schemat så det var pigga tjejer då... Energin dog dock vid lunch och nu sitter vi och inväntar nattbussen som ska ta oss till airlie beach och så småningom fantastiska whitsunday!

L&L


Fraser island

Vi ar tillbaka pa fastlandet igen efter tre helt oslagbara dagar pa fraser island. Vi sitter helt utmattade pa peter pan och ler av lycka och tankte nu forsoka ge er en liten liten inblick i det hela...

lat oss borja..

06.00 ringde klockan i onsdags morse och var nagot mindre ryggsack stod redo. Blev uppdelade i team, 8 i varje vilket ar suverant da det alltid ar 50% vi i omrostningar. Det racker helt enkelt med en ynka utomstaende for att makten ska bli var. Kanon. Vi placerade i en stor landrover?! heter det sa?. Vi kallar det van med fler saten an en surfvan. Fraser island sattes som destination och en farja over var vi dar. Korde nagra mil pa en hel fantastisk strand innan det var dags for lunch. Vi hade fatt en meny och mat med oss for alla tre dagarna som vi skulle laga i vart team. Sandwich stod forst pa menyn det gick val an. Hela dagen var vi ute i vanen och bara tog in allt som fanns dar, san oehort orord strand och obebott sa langt ogat kunde na. Stannade vid ett stalle for att vandra, i minst sagt, terrang ca 1 mil tror vi iallafall... Vi kom fram till en helt fantastisk sanddyna utan dess like som var helt enorm och nedfor en brant slant fann vi en sjo vilket vi alltid hurrar for. Lovisa tvingade med linnea pa ett simmaraventyr over sjon.. "man maste ju ha gjort det" "vad kan handa" later overtalningarna manga ganger...
Efter nojda badade begav sig hela ganget, ca 30 pers, oss till var sakallade lagerplats dar vi skulle spendera de tva kommande natterna i talt. Forst skulle ju taltet dock resas... ingen av oss har val nagon direkt camparvana sa stora irriterande flugor, sand i flipflopen och taltresning var ju sadar. Hyffsat nojda sattes det igang med matlagning i vart stormkok. Det hela resulterade i ostekt kott, mosade potatis och en halvtaskig sallad. Vi vill dock papeka att det var tyskarna i teamet som stod for det. Men kvallen raddades av pa tok for mycket goon, ett farligt australieniskt vin varenda backpacker sa gott som badar i och inte minst pa fraser island. Vi agerade sjalvklart DJ's under kvallen och bjod pa ordentligt halligang fram till smatimmarna. Vi gick ner till stranden och gick ut i havet med vatten upp till knana och tittade pa stjarnorna och skrek oss hesa till hugger i sten. Det ar nagot vi garna gor, skriker oss hesa till lars winnerback under sena sommarnatter och att vi stod i ett hajfullt hav i australien gjorde hela situationen lite roligare. tills.... vi bada far syn pa en DINGO. och for er som inte vet vad dingo ar ar det en farlig hund som lever pa fraser island som regerar pa on. 15 minuter tidigare hade ledaren noga gatt igenom att ser man en dingo sa far man INTE springa och INTE skrika. Latt o saga sager vi. Dar stod vi, med fotterna i havet, 100 meter till lagret alldeles ensamma och sa kommer det en dingo. Utan att tanka SKRIKER vi bada DIIIINGOOO, springer allt vad vi kan mot lagret och ser dingon springa efter. PJUUUU nar vi med hjartat i halsen sa gatt som trillade in pa lagret. Efter det blev det inte mer sang pa stranden och inga langre avstand fran lagret.

Vad som skilde oss mellan onsdagskvallens halligang och torsdagens kommande aventyr var en natt i talt. Och en natt i talt. det blev det. Fyra pers i ett 3 mannatalt i alldeles for varmt klimat, gott om smakryp och med tunna sovsackar var sadar. och sa med dingos runt om kring. En lite mindre somnfylld natt med andra ord.

Torsdagen bjod pa harliga aventyr hela dagen. Vi besokta ett urgammalt skepp pa stranden, fick en rad med helt fantastiska bilder och den hemska natten i taltet hade helt glomts bort. Vi besokte massor med helt magiska platser och fran och till korde vi runder i vanen och kande tidvattnet jaga oss. Vi stod for musiken aven i bilen och fick nypa varandra emellanat nar vi satt dar inklamda i baksatet med sandiga fotter, free fallin och brown eyed girl spelades for fullt och hade tagit pa definitionen av lycka.

Sista natten i taltet gick battre an forsta och vi hade en helt fantastisk dag idag med. Varenda grej man ar med om tror man ar det mest magiska varlden har att erbjuda. Men hela tiden kommer det nya saker och det ar sa mycket att ta in och uppleva. Vi var vid lake mckenzie idag. Med noll forvantningar, lite trott humor mottes vi av den mest fantastiska sjon vi nagonsinn kommer se. Vattnet var klarare an luft och vi simmade i en helt ny varld nagra timmar. Tog oss lange i bil pa stranden innan det var dags att lamna fraser island.

Nu ar vi tillbaka pa hostlet i rainbow och tycker livet ar lite lojligt bra fortillfallet. Australien ar magiskt, resan ar helt fantastiskt och ingenting i varlden ar battre an det har.

for att ge er en skildring fran er vita mark dar hemma....








Lyckliga L&L

den som vantar pa nagot gott...

nar vi kom hem efter var nagot meningslosa dag igar lag vi o funderade ut de bra sakerna med att stanna och vi kom fram till foljande:

- var 30 smorja kommer komma till anvandning eftersom vi kommer fjalla bort all farg
- tvatten som vi tvattade i mandags kommer hinna torka
- vi kan kopa mer billiga choklad

Tre ynka bra grejer...

Sa vaknade vi upp i morse, med en nerspydd toalett (tack kara rumskamrater), inget toalettpapper och helvetes javla fagelkvitter...begav oss mot peter pan i hopp om allt annat

''the roads are open again and you can go to fraser island''

vi sager bara ninininininooooooooooooooooo HOJDEN AV LYCKA!

oh happy day, oh happy day!

vi slipper anvanda 30 smorjan dessutom.

Det gar bra for L&L

en meningslos dag

Det regnar. Vi ar fast. Det ar oversvamning. Vi ar deppiga. Vi har utforskat noosa totalt i pissregn och regncapes. Vi kanske missar Fraser Island. Vi grater av tanken pa det. Vi hatar avstangda vagar. Vi vill simma till rainbow beach. Vi har definitivt haft det battre.

resultatet av dagen;

Vi har varit pa IGA (som ICA supermarket i stan) 6 ganger
Vi har varit pa Coles (som coop) 3 ganger
Chokladrea pa IGA, endast 99 cent (annars typ 3 dollar) vilket resulterat i att vi utokat vart chokladforrad ngt..
Det enda kortspel vi kan typ ar 7an.. sadar kul i nulaget med tanke pa att vi varit sysslolosa i 3 dagar
Vi har spenderat ca 4 timmar pa internet, nagon som har ngt tips om en ny hemsida?!
Lovisa har BH med band under ett tubtoplinne = bevis pa att man inte gor nagot VETTIGT idag
Vi har tagit ett parfymspray fran en parfym som heter ''dont stop believing'' 4 ganger idag for att inte tappa hoppet
vi ska be till gud nu, for att fa oppna vagar och fint vader imorgon.

vi ses

L&L

lite mer regn

Gardagen var inte bara blot, utan det oversvammades overallt. Rann in vatten pa rummet, och vi var sa gott som dyngsura hela dagen. Det finns ju inte allt for mycket att sysselsatta sig med i en liten surfarstad som kraver fint vader. Det blev iallafall tvattat, fikat och sa at vi pa tok for mycket onyttigheter. Noll energi och sa skulle det bjudas pa gratis pizza pa kvallen. En liten javla slice?! Forbannade begav vi oss mot var favoritrestuarang for pasta och nagra drinkar. Lovisa fick stalla upp i biljard...Biljard liksom, trakigaste spelet ever. Efter lite barer kallade sangen och tvattning av vara nagot ackliga fotter. Vi bad till gud om fint vader sa vagarna skulle vara oppna idag sa vi kunde bege oss mot Rainbow beach for att pa torsdag kunna aka till fraser island. Vadergudarna lod oss men inte bussarna. De haller fortfarande stangt och har sitter vi fast i noosa och hoppas att turen ar pa var sida imorgon.

men utan uppforsbackar finns inga nedforsbackar! (vi hoppas bara inte cyklonen blir en backe)

L&L

Ett regnigt Noosa

Idag oser regnet ner,och har sa vitt vi vet gjort det hela natten ocksa! Vi bestamde oss for att ata tidig frukost och sedan bege oss direkt till "Peter Pan", Fritt internet stalle, for att vara garanterade att fa en dator! :) Vad gor man om dagarna nar dem ser ut sahar liksom ? Vi siktar nog in oss pa att ga pa bio igen!
Har kommer lite bilder bilder fran resans gang, sa kan ni lite mer leva er in i hur underbart livet pa andra sidan jorden ar!!! <3


g


d


f


c


d


d


d


L&L

noosa

Igar lamnade vi ett soligt Brisbane for ett regnigt Noosa men vi ar lika glada anda.
Vi kom fram till ett nagorlunda hostel, definitivt en uppgraderingen av det forra sa vi trivs bra. Igar kakade vi ANTLIGEN (trummvirvel) en riktigt god varm ratt. Darefter hittade vi en mysig biograf och en bra film, the vow. Kopte pa oss ordentligt med popcorn och cola. Det var visst inte vilken film som helst vi hamnat pa. Utan en helt underbar sadan, fantastisk, fin och vi satt med tarar i ogonen fran borjan till slut. Sa ni dar hemma, The vow! Missar ni den, missar ni en del av filmvarldens basta filmer. Och ni killar, ni bor ocksa se & lara...!

Vi vaknade upp i ett annu regningare noosa idag. Vilket har gett tid till att utforska en mycket mysig liten stad med surfarhjartan. Nagra timmars powernap blev det ocksa. Ikvall bjuds det pa spaghetti med pesto och frysna gronsoker, wihooo....


Ps. Va roligt att ni ar sa manga som hanger med pa var resa! :)

L&L

i en annan del av livet

Det har inte riktigt gatt att satta fingret pa kanslan som ar pa hostlet har i brisbane. Om ni tanker er en blandning mellan en gammal svart&vit film dar barn bodde pa kala barnhem och man fick den dar rysningen i soffan nar man sjalv satt och at popcorn medans de stackarna jobbade slaviskt for att fa bo kvar. Som i rasmus pa luffen ungefar. Den kanslan ar den narmaste har. Man delar handfat och toalett med 40 andra och vaggarna ar sadar militargrona i cemebt. Golvet halvblott och pappret slut overallt. Det star dessutom att man inte ska slosa pa vattnet. Man vantar nastan bara pa en kommendora som ska komma med piskan.

sjalva matsalen ar som en stor fangelsegard dar alla ar i sitt esse nar det bjuds pa gratis gra korv med orostade vita mackor. Det star harliga till med olen ocksa. I sovsalarna ar det san dar kvavd luft blandat med alldeles for mycket svett, dalig andedrakt och otvattade klader. Som pricken over iet kan du inte vanda dig i sangen utan att vacka resten av rummet da sangen knakar i de nagot rangliga vaningssangarna med mossgrona styva lakan. Vid varje sovplats finns ett litet fack med viktigheter, inte med las eller sa. Som arm'en kunde spara sina karleksbrev i under krigen typ. Man kanner att man hatar det, men skrattar mest at det. Langtar ivag till ett hotellrum med vita lakan och en badrumsmatta nar man duschat, eller atminstone en flakt. men i allt detta hat sa gommer sig anda lite gladje, eller snarare stolthet. Man ar glad for att man far uppleva den andra sidan av det andra. Det dar med riktig backpacking och allt i enkelhet. Livet ma vara markligt ibland.

L&L

Kängurumys!

vi valde koalas och kängurus före shopping. Det hurrade platsen i väskan för och även vi förtillfället, underbara djur!

Vi överlevde natten också. Lovisa hade trevligt häng med canadensaren som höll låda i natt då han gjort av med sin rumsnyckel. Han riste ut och in på allt han kom åt och drog lite skämt sådär vid 03 snåret. Linnea är kallad lilla Sally av kanadensaren på hostlet vilket ger lite saknad efter lille cockilocksally där hemma!

L&L


Brisbane!

Vi lamnade Surfers paradise ofrivilligt, det har bade sina fordelar och nackdelar att forboka boende pa ett nytt stalle. Avslutade iallafall paradiset med utgang och en himlans massa dans! (Sjukskotaren som kollade Lovisas ta hade nog fel for sig for den ar frisk igen)

Idag anlande vi i Brisbane, lite storstadskansla i hog temperatur ungefar. Efter en lang promenad fran vart ngt annorlunda hostel fann vi queen street och shoppingen satte igang. Hostlet ar ju inte att jamfora med tidigare da vi numera delar med 20 andra... Linnea och Julia delar vaningsang medans Lovisa delar med en Canadensare pa en annan plats i rummet och Emma med en tysk.. vi hade ju kunnat ha det battre med andra ord!

Imorgon overvager vi om vi ska ta oss till en koala och kanguru park eller ta annu en dag pa stan. Det aterstar och se, forst har vi ju en natt att overleva utan aircondition och flakt....

Hoppas allt ar bra med er dar hemma! :)

RSS 2.0