Brisbane!

Vi lamnade Surfers paradise ofrivilligt, det har bade sina fordelar och nackdelar att forboka boende pa ett nytt stalle. Avslutade iallafall paradiset med utgang och en himlans massa dans! (Sjukskotaren som kollade Lovisas ta hade nog fel for sig for den ar frisk igen)

Idag anlande vi i Brisbane, lite storstadskansla i hog temperatur ungefar. Efter en lang promenad fran vart ngt annorlunda hostel fann vi queen street och shoppingen satte igang. Hostlet ar ju inte att jamfora med tidigare da vi numera delar med 20 andra... Linnea och Julia delar vaningsang medans Lovisa delar med en Canadensare pa en annan plats i rummet och Emma med en tysk.. vi hade ju kunnat ha det battre med andra ord!

Imorgon overvager vi om vi ska ta oss till en koala och kanguru park eller ta annu en dag pa stan. Det aterstar och se, forst har vi ju en natt att overleva utan aircondition och flakt....

Hoppas allt ar bra med er dar hemma! :)

Kommentarer
Postat av: stor kléen

HEEJ

alltså man ska inte lita på höga människor. Vad bra att din tå är lillaste friskis nu!

SHOPPA INTE MER. NI FÅR KÖPSTOPP AV MIG. kolla på djuren. dom är säkert söta. men akta så att dom inte bits. i tån.

i mitt rum går det alldeles utmärkt att sova utan ac och fläkt. elementet på högsta och ändå är det kallaste kallt.

2012-03-01 @ 11:26:08
Postat av: Pappa Magnus

Hej älsklingar!! Svårt att föreställa sig så varmt ni har det! Kan ni inte byta så canadensaren o tysken delar säng istället!Ni fixar säkert det med.Roligt att höra från er o kramar till er alla mam Karin

2012-03-01 @ 17:35:47
Postat av: Pappa Magnus

Utnyttja canadicken, ni ska ju nästan till gränsen mot Kanada. Han har kanske nåt bra tips om boende till er. Ha de bra och tänkt på övervikten när ni ska flyga vidare, annars får ni skicka hem ett paket.

Pappa Magnus

2012-03-01 @ 19:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0