roadtrip i nya zealand!

Det har varit pa tok for daligt med uppdatering fran var sida sa nu har vi lite att ta igen. Skydivingen blaste bort internet suget sa dar har ni anledningen till bloggtorkan ;)

Efter en hogljudd natt da Lovisa hallt vara kara rumskamrater fran argentina vakna med sitt prat i somnen var det dags att hamta upp var hyrbil pa onsdagenl for att starta roadtripen pa Sydon. En sot vit liten Sunny, bra musik och fantastiska landskap kandes det som en sommarkvall pa bjare ungefar med ett landskap som inte var i verklighet. Vart forsta stop var wanaka dar vi spenderade resten av dagen och natten pa ett lite mer lyxigt hotell dar det till och med kunde lagas indisk mat till kvallsmat. Vi hade tillochmed varsitt rum sa emma och julia slapp bade prat i somnen och andra saker de inte vant sig vid. Efter en brakfrukost dagen darpa fortsatte vi att ta oss langst med vastkusten och nasta natt spenderades i ett lite mindre fint rum i Hokitita. Ratt sa trakiga sma stader bada tva men vagen emellan dem ar helt magisk. Vi har hittat Nya zeelands motsvarighet till losgodis sa vara stop pa New world har blivit manga de senaste dagarna. Och igar var inget undantag, en lang bilresa over arthurs pass med sagoliknande natur hade vi sett det vackraste av platser. Av alla vackra platser vi sett och dromt om ar nya zeelands natur inte i narheten av det man trodde fanns pa riktigt. Fantastiskt!

Vi kom fram till Christchurch sa smaningom till var slutdestination och forsokte hitta ett billigt boende for va ngt tajta budget denna sista natt. Efter sadar 7 besok pa olika motell, ett besok i ett KATT-hem beslot vi oss for ett litet finare backpackerrum med bra dusch och ordentligt kok. Utsovda, glada och pigga pa nya aventyr styr vi nu vidare mot Los Angeles ikvall... Meriterande ar att vi passerar datumgransen, vilket innebar att vi landar innan vi egentligen flygit samma dag..det ni!

L&L


Kommentarer
Postat av: mam Karin

Så roligt att höra av er igen!! Hoppas få se många bilder när ni kommer hem.Nu väntar nya stora äventyr med stora städer och kanske helt andra vackra saker! millioner kramar till er alla från mej o pappa

2012-04-01 @ 10:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0