en bruten lillta och ett brant brost

Efter en harlig dag pa stranden igar var det inte en dag for tidigt att inhandla lite aloevera gel till Linnea enligt kassorskan som sa "You may need this, sweatheart". Sa vi tog oss en fika pa ett mysigt stalle, inhandla lite frukost till morgondagen och kikade runder i de mysiga butikerna har ar. Byron bay ar verkligen jattemysigt, litet men massor att gora och anpassat efter backpackers. Begav oss mot hostlet igen for att gora lite kvallsmat. Men da passade Lovisa pa att bryta(?) lilltan. Hann nog fa med ett sadar 1000 ord i loppet av 5 sekunder. Ett blodbad i flipflopen blev forsta resultatet innan det hoppades in till rummet. efter en ordentlig omplastring av fina vanner blev det en kvall med hogt fotlage. Vi bor tillsammans med en sjukskotare som garanterat sa den va bruten men med tanke pa att han lamnade lite hasch pa matbordet innan vi skulle ata sa litar vi inte fullt ut pa honom. Sa vi ser det som mamma karin "det var ju skont du inte brot benet iallafall". Var kara rumskamrat hade bjudit in till middag i vart ngt lilla hostel sa vi satt och bjod pa musik medans de kockade och rullade joints omvartannat. Och dar satt vi, i en acklig soffa med brant brost, en blodig fot i hoglage med manniskor fran varldens alla horn i australien och lyssnade pa forever young. Det ar roligt att komma pa sig sjalv i sadana stunder om hur olika livet kan vara ens vardag och hur glad man ar for att fa uppleva sa mycket (forutom jointsen da)

Vi lagade till lite pasta, pesto och frysta gronsaker. Inget att rekommendera men det funkar. Lite choklad, chips och kortspel med var finska granne avslutade en minst sagt lang dag.

Idag ar vadret molnigt vilket bade lilltan och brannan ar glada for. Lite internet tid och tvattning ar nog vad vi kan gora idag. De andra ar iallafall glada for att det inte blir Lovisas vanliga hetstempo pa promenaderna ;)


d








g

Kommentarer
Postat av: Pappa Magnus

stackars lilla Dej. Det som gör så ont att slå lilltån.Hoppas den blir bättre o bättre.Sådana sju

kskötare som röker hasch skall ni inte lita på!! fantastiskt när man kommer på sig själv och lägger märke till så olika alla människor är ochl hur olika vi lever på samma jord Vi hörs love you mam K

2012-02-27 @ 17:21:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0