Det där med surfing

Svaret på varför folket här har dem kroppar dom har fann vi igår. Några timmars surflektion om dagen så är de nog gjorda för ett muskligt liv föralltid. För tjenabananers vad jobbigt det är! Inte nog med att du har en sexig 18 kilos tight våtdräkt på dig i 30 graders steksol och inför varje lektion ska ha en liten "snabb" genomgång hur man gör så är den där brädan inte heller så lätt. (Pelle, din trötta efter ha sprungit efter hundspannen är inte o jämföra med att dra en bräda från fel strand till rätt strand i tung sand) Du ska dessutom sitta fast i en fotboj runt foten som slänger dig lite hur som helst när du trillar. Och då ska vi inte prata om den satans paddlingen. Motströms.

Men. så är det ju det där med vatten, kraftfulla vågor, kristallliknande och salvattenslockar. Den där puschen du får i de vita jässen när den annars tunga brädan känns lättast i världen och du glider som en räkmacka fram på vågorna. Ögonen svider till men med fötterna på brädan är det svårt att dölja ett leende av stolthet och Den känslan övervinner allt.

L&L


Kommentarer
Postat av: Pelle

Oj vad jobbigt det låter att springa runt i 30 graders värme och plaska i 27-gradigt vatten....nä köra hundspann i dem svenska fjällen med stockhomare i släden i blåst och snöyra och 10 minusgrader...det kallar jag manligt ;-)

2012-02-24 @ 11:40:11
Postat av: mamma Karin

2012-02-24 @ 20:21:20
URL: http://ltothel.blogg.se/
Postat av: mamma Karin

Oh vad härligt allting låter.Ni är då modiga!På tal om räkmacka har pappa och jag ätit det till kvällsmat! fortsätt o skriv så mycket ni hinner det är så roligt att läsa o följa er på resan 1000 kramar från mam karin

2012-02-24 @ 20:28:02
URL: http://ltothel.blogg.se/
Postat av: mamma Karin

Oh vad härligt allting låter.Ni är så modiga!!Fortsätt o skriv så mycket ni hinner det är så roligt att följa er på resan.1000000 kramar o vad rädda om varandra så hörs vi. mam karin

2012-02-24 @ 20:43:14
URL: http://solstollarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0