Byron bay

äntligen framme i Byron bay efter en 12 timmars bussresa.. trots en iskall buss, Lovisa fick ha fötterna i örngottet på kudden?! Förstår ni hur kalla vi var? gick bussresan rätt smidigt. Vi insåg att vi var kanske inte de ultimata bussresenärerna när man såg hur de andra bäddat upp med duntäcke, kuddar och raggsockar och snarkade hejvilt på bussen. Men vi klagar inte, vi kom fram till ett fantastiskt Byron bay, fann ett helt okej nice boende direkt och powernapade lite innan vi begav oss ut för att checka området och käka lite. Ikväll blir det bbq kväll och hela kalaset och vi verkar inte bättra på våra 9 timmars sömn på 48 timmar denna natten heller. livet är sådär backpackigt jävligt bra.

L&L


Kommentarer
Postat av: Pappa Magnus

Hej!

Var nu försiktiga när ni skal ut på båt. Kolla av var ni har räddningsutrustning m.m. Har ni också köpt en likadan resa som det mesta ingår i som Emma o Julia. Är du nöjd med din kamera? Har du pengar?

2012-02-25 @ 10:23:10
Postat av: Inger

Hej! Det är jättebra att följa både Emmajulias blogg och er, för man får reda på olika saker i era bloggar. Sen kan man lägga ihop det man fått reda på och kanske bli lite klokare. Ha det riktigt bra och var rädda om er!

2012-02-25 @ 15:20:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0