vastra auckland

Klockan ringde tidigt imorse och vi at ordentligt med frukost innan dagens aventyr skulle ta fart. Eliz hamtade upp oss utanfor hostlet och vi visste inte mer an hennes namn nar vi klev in i bilen. En pratglad och harlig dam i sina basta ar, kort sagt. Vi borjade med att passera harbour bridge. Tog oss sedan langst vastkusten dar vi fick uppleva det nya zeeland man forvantar sig, hoga kullar, fantastiska gronomraden och en sagolik natur.

De har ett litet idylliskt beachhouse i river haven dar vi har spenderat en del av dagen. Det ar som sma sma stugor pa ett stort campingomrade dar alla kanner varandra och varje hus har sin egna lilla charm. Eliz bjod pa lunch innan vi begav oss mot ett honey centre dar det smakades honung i alla dess smaker. Darefter begav vi oss till en liten lokal pub for att mota upp bernt (hennes man) och Even och Dave for nagra glas vin och potatis (emma jublade). Inuti puben har manniskor satt upp sedlar fran sitt hemland eller lamnat andra sma meddelande och avtryck pa vaggarna. Roligt att se och vi fann 5 svenska tjugor dar :)

Nu har vi precis kommit tillbaka till det lilla beachhouset efter lite relaxing i spaet och bastun och sitter nu vralhungriga och vantar pa maten :)

mysig dag!

Imorgon eller snarare inatt 04.00 tar vi bussen till flygplatsen for att framat morgonen ta flyget till sydon, Queenstown!

L&L


Kommentarer
Postat av: mam karin

Va kul att ni tog kontakt med Kajsas "gamla" familj.Alltid roligt att se hur en familj lever o bor.Följer er med spänning o längtar redan efter nästa story tusen kramar mam k

2012-03-24 @ 11:10:35
Postat av: Anonym

Åh, vad det känns konstigt att du är med dem! Hoppas du hälsade dem så mycket och berättade hur vi har det! Superfulliga människor! Du kan väl maila o berätta lite mer hur ni hade det så skall jag maila dem i tacka för att de tog såväl hand om er! Många kramar

2012-03-24 @ 13:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0