Jakten på Ikea

Vi har blivit vana vid varandra på flygen numera, vi skedar fint när det är dags att sova och har nog testat de flesta sovställningarna faktiskt. 14 timmar gick helt okej fort och väl framme väntade högertrafik, lite mer avgasfylld luft och storstadspuls. Efter 3 timmar i en shuttle taxi och 10 timmar sen vi fått något annat än godis i magen så var jakten på ett Ikea viktigare än någonsinn. 1,5 timme i buss hoppade vi så gott som av bussen i farten när vi såg den blågula byggnaden skymta bakom hörnet. Vi sprang in. Vi riktigt sprang. Som att det var en maffia som jagade oss men istället hade vi bara ett fasligt sug efter gräddsås. Extra extra sås tack. Efteråt insåg vi att sådär mätt hade vi nog inte varit innan, vi var ju tvugna att smaka alla efterrätter med.

Nu ligger vi proppmätta på vårt trevliga hostel i hollywood med fritt wifi, Ikea choklad i kylen och taggade för händelserika veckor i USA.

L&L


Kommentarer
Postat av: Jonna

Fina tjejer!

2012-04-02 @ 08:47:42
URL: http://jonnacronberg.blogg.se/
Postat av: mam Karin

Vilken tur Ikea finns i hela världen!Ni får ringa Ingvar Kamprad o tacka.Lova att inte bli kvar i Hollywood även om ni får anbud!Massor av kramar från mam

2012-04-02 @ 23:04:56
Postat av: Chefen

Hej Lovisa!



Hörde att du pratade med Carina igår ang. när du skulle börja jobba.När vi pratades vid förstod jag på dig att du ville börja jobba direkt när du hade kommit hem, stämmer det? i så fall blir det torsdagen den 26 april kl.7.15,om du tycker det är för tidigt så kan jag fixa en annan vikarie till den dagen så att du istället börjar på fredagen den 27 kl. 8.30-17.00? Hör av dig hur du vill göra.



Ha en fortsatt trevlig resa så hörs vi



Ann-Sofi

2012-04-03 @ 09:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0