in LA

Vi har haft fantastiska dagar i Hollywood! Tog oss ett tag att begripa kändisstaden blandat med vår nuvarande boplats men nu är vi som alla andra. Stirrar oss inte blinda i gatan på walk of fame och fotograferar inte Hollywood skylten när vi passerar den varenda dag. Men vi har varit där. Tro oss. Häromdagen var vi på rundtur i stora delar av LA och det var verkligen en upplevelse. Vi fotade ihjäl Hollywoodskylten, kollade in några kända stjärnor på walk of fame och passerade x antal världsstjärnors minst sagt palats. Rod stewart, Paris Hilton, tom Cruise eller exemepelvis Christina aguleira brister det ingen boyta eller lyxkänsla hos kan vi intyga. Vi checkade även in lite andra kända platser från filmer som skolan i Grease, piren i santa Monica o lite pretty woman platser, superkul!

Vi har även åkt oss yra på six flags en hel dag och alla berg&dalbanor skulle testas, men Linnea konstaterade några gånger att hon gillar bara berg och dal. Inga lopar, inget krångelikrok. Så efter 10 timmar där var vi rätt nöjda.

Ikväll har vi storbölat till titanic. För det första hacka filmen i början, trodde vi inte ens kunde ske i LA när det inte ens händer på röda kvarn. Sen fick vi se om, och denna makalösa film o 3D bidrog till nedgråtna tjejer. Dessutom fick vi tillbaka varenda krona efteråt för att det klabbat i början. Lite backpackerstatus på sedd obetald bio!

Imorgon flyttar vi ifrån hollywood för några dagar på venice beach och santa Monica!

Glad påsk!

L&L


Kommentarer
Postat av: mam karin

Underbara Ni! Vilka upplevelser.Snällt att vi ialla fall får vara med o läsa på bloggen!! Kramar mam o pap

2012-04-07 @ 10:29:16
URL: http://solstollarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0